OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Haftaya iletişim ve sosyal ilişkilerinizde gerginliklerle başlayabilirsiniz. Bazı dedikodular ve yanlış anlaşılmalar sosyal çevre itibarınızı tehlikeye...

Haftaya iletişim ve sosyal ilişkilerinizde gerginliklerle başlayabilirsiniz. Bazı dedikodular ve yanlış anlaşılmalar sosyal çevre itibarınızı tehlikeye sokabilir. Sosyal medya kaynaklı bazı haberler ve konulara canınız sıkılabilir. Yurt dışı ve eğitimle ilgili yeni projeleriniz varsa bazı engellerle uğraşabilir ve sorunlarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Hafta ortasından itibaren kariyerinizi ilgilendiren konularda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Otoriter figürlerinizle agresyona dikkat etmelisiniz. Sonuç elde edemediğinizde yaşadığınız ümitsizlik davranışlarınızı etkilememeli. Gelecek kararlarınızı verirken geçmişte yaşadığınız olayların tekrar başınıza gelme korkusunu göz önünde bulundurmalısınız.

8-9 Kasım tarihlerine doğru ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız önem kazanacaktır. Geçmiş hatalarınızla yüzleşmek ve dersler çıkarmak adına önemli bir süreç olacak. Bu hafta ortasında hızlı gelişen bir kariyer görüşmesi ya da bir proje görüşmesi sizin motivasyonunuzu artıracaktır.

HAFTANIN MOTTOSU:

İnsanın hayatta güçlü olması önemli değildir, kendini güçlü hissetmesi önemlidir!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.