‘Odalarımızı önemsiyoruz’

‘Odalarımızı önemsiyoruz’

 Gebze CHP Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, oda ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.Yakup Yılmaz, dün sırasıyla Gebze Berberler Kuaförler ve Sanatkarları...

 

Gebze CHP Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, oda ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Yakup Yılmaz, dün sırasıyla Gebze Berberler Kuaförler ve Sanatkarları Odası Başkanı Kenan Çelik, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği Başkanı Ayşe Çağlar Yüksel ve Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nejat Kar ile bir araya geldi. Yılmaz, oda ve derneklerin ardından mahalle ve evlerde çalışmaların devam edeceğini belirterek, Gebze’de değişimin zamanının geldiğini dile getirdi.

‘SÜREKLİ TEMAS HALİNDE OLACAĞIZ’

 

Sektörlerin kenetlenmesinin önemine dikkat çeken Yılmaz, “Her sektörün kendi içinde sıkıntı ve sorunları var. Bu sıkıntıları en iyi de odalar bilir. Aynı zamanda üyeleri ile güç birliği yaparak, sorunların çözümü noktasında da odaların etkisi ve önemini iyi biliyoruz. 30 Mart’ta İnşallah Gebze Belediyesi’ni devir aldığımız da odalarımızla sürekli temas halinde olacağız. Sektörlerin sorunlarının çözümünde odalarımızın görüş ve önerilerine büyük önem vererek, projelerimizi birlikte hazırlayacağız” dedi. Yakup Yılmaz’ın odalara yönelik ziyaretinde İlçe Başkanı Sedat Tatar ve partililerde yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.