Oda üyeleri hastaneden indirimli yararlanacak

Oda üyeleri hastaneden indirimli yararlanacak

Gebze Kahveciler-Çaycılar-Bilardo-İnternet-Cafeler-Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşrioğlu Dünya Göz Hastanesi ile imzaladıkları protokolle oda üyelerinin hastanenin hizmetlerinden indirimli yararlanacaklarını açıkladı.

Gebze Kahveciler-Çaycılar-Bilardo-İnternet-Cafeler-Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşrioğlu oda üyelerinin Dünya Göz Hastanesi ile indirimli hizmet almak için protokol imzaladı. Odada dün gerçekleşen protokol imza töreninin ardından açıklama yapan Gebze Kahveciler-Çaycılar-Bilardo-İnternet-Cafeler-Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşrioğlu, “Odamız üyelerinin Dünya Göz Hastanesi’nden indirimli hizmet almaları için protokol imzaladık. İmzaladığımız bu protokolle oda üyelerimiz hastanenin hizmetlerinden yüzde 25 oranında bir indirimden faydalanacaklardır” dedi.

ÜCRETSİZ YARARLANACAKLAR

Gebze Kahveciler-Çaycılar-Bilardo-İnternet-Cafeler-Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşrioğlu ayrıca oda üyelerinin araçları için de bir protokol imzaladıklarını ifade ederek, “Oda üyelerimizin yolda kalan araçları için bir firma ile protokol imzaladık. Bu protokolle de üyelerimizin yolda kalan araçlarını ücretsiz olarak çekici hizmeti veriyoruz” diye konuştu.

Haber: Hanifi SURUN

 

oda-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.