Oda başkanları GTO’yu ziyaret etti

Oda başkanları GTO’yu ziyaret etti

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk önceki gün Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Nail Çiler’in yanı sıra Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin ve Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mikdat Aydın da hazır bulundu.

“İSTİŞARELERDE BULUNDUK”

Ziyaretle ilgili olarak açıklama yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk ile ülkemizde yaşanan yangının sebep olduğu kayıplarımız adına, Gebze Ticaret Odası olarak destek noktasında yapılması gerekenler ile ilgili istişarede bulunduk. İnovasyon Akademimizi ve Akıllı Oda sistemimizi inceledik” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

 

ziyaret-(1)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.