O mahalle asfalta kavuştu

O mahalle asfalta kavuştu

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ulaşımın sıkıntılı olduğu Orhaniye Mahallesi Kışla Mevkiini asfalta kavuşturdu.

Kentteki dokuyu değiştirmek adına çalışmalarına gece gündüz devam eden İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orhaniye Mahallesi Kışla Mevkiini de asfalt ile buluşturdu. Yıllardır toprak olan yolda asfalt çalışması yapan ekipler böylece bölge halkının daha konforlu ulaşım imkanına kavuşmasını sağladı.

İNCELEMELERDE BULUNDULAR
Yaklaşık 1 kilometre yolda yapılan çalışmalar sırasında 1700 ton pmt, 1300 ton minder asfalt kullanıldı. İzmit Belediye Başkan Yardımcı Emirşah Torun, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen ve Orhaniye Mahallesi Muhtarı Recep Özcan bölgede incelemelerde bulunarak kamuoyuna bilgi verdi.

“ASFALT ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR”
Çalışmalar ile ilgili kamuoyuna bilgi veren İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, “İzmit Belediyesi olarak bütün mahalle ve köylere hizmet götürmeye davet ediyoruz. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak İzmit’imizin güzel köylerinden biri olan Orhaniye’de asfalt çalışmamız devam ediyor. Uzun zamandır girilmemiş bu bölgelere vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda hizmet getirdik” ifadelerini kullandı.

“3 GÜNDE BİTİRDİK”
Torun’un ardından açıklamalarda bulunan Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen “Bu yolda ulaşım konusunda büyük sıkıntılar vardı. Çalışmalarımızı 3 günde bitirdik. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. Orhaniye Mahalle Muhtarı Recep Özcan ise çalışmalardan dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekiplere teşekkür etti. Ekiplerin çalışmaları kentin çeşitli bölgelerinde aralıksız devam edecek.

TUĞÇE YAKICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.