O kulüpten sahte oyuncu iddiası!

O kulüpten sahte oyuncu iddiası!

Tavşantepespor Kulübü, U-12 Futbol Ligi’nde karşılaştığı Serdar Gençler Birliği takımımın sahte oyuncu oynattığını tespit ettiklerini belirtir bir açıklama yayınladı.

Açıklamada “24.11.2019 Pazar Günü Saat 16.00’da Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda U-12 ligi rakiplerimizden Serdar Gençlerbirliği maçı öncesinde esami listeleri hazırlanırken rakibimizin kaçak oyuncu veya oyuncular oynatacağını tespit ettik” dendi. Açıklamanın devamında “Esamileri teslim ederken maçın hakemi Soner Türkmen ve Saha Komiseri Cemre Gurur Aktay'ın da bulunduğu hakem odasında Teknik Sorumlumuz Cihan Özkul hocamız konuşmalarında hakeme itiraz etmiştir” dendi. 
ŞAHİT VAR
Açıklamanın devamı şöyle: Hakem Soner Türkmen ‘Biz zaten biliyoruz kimin kaçak oynadığını, esami listesinde bulunan 13 forma numaralı E. Y. adlı sporcuyu işaret ederek, bu çocuğun yerine kaçak oynatacaklar. Hocam seremoniye çıksınlar, resim çek maç oynansın, maçtan sonra ben raporuma her şeyi yazacağım’ dedi. Cihan hocamız Saha komiseri Cemre Gurur Aktay'a dönerek “Herşeye şahit misin?” diye sorduğunda “Şahidim” cevabı almıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.