Nusret Acur’dan ilçe teşkilatlarıyla ilgili açıklama

Nusret Acur’dan ilçe teşkilatlarıyla ilgili açıklama

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilat Başkanı Nusret Acur, ilçe teşkilatlanma çalışmaları ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilat Başkanı Nusret Acur, ilçe teşkilatlanma çalışmaları ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Olası erken seçime karşı güçlendirilmiş yeni yönetimler oluşturulması için talebi olan ilçelerde değişiklikler yapıldığını belirten Acur açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Partimizde herhangi bir ilçemizin görevden alınması söz konusu değildir. Görevden alınma şekli parti tüzüğümüzde açıkça bellidir. İlçe kongrelerinin üzerinden yaklaşık 2 yıl geçmiştir. Bazı ilçelerimizde ilçe başkanlarımızın da kendi isteğiyle görev değişiklikleri olmuştur. Önümüzdeki süreçte yine ilçe başkanlarımızın talebiyle yönetimsel değişiklikler yaşanabilir.

 

İL BAŞKANI VE İLÇE BAŞKANLARININN MUTABAKATIYLA

Dilovası ilçemizde bir yönetim değişikliği talebi mevcut. Ay sonu itibariyle mevcut Dilovası İlçe Başkanımız Emin Yılmaz başkanlığında yeni bir ilçe yönetim kurulu teşkil edilecek. Olası bir erken seçim ihtimaline karşı tüm ilçelerimizde gerekli görülmesi ya da ihtiyaç duyulması halinde bu tür görev değişiklikleri yapılabilir. Ancak bu değişikler il başkanımız Şanbaz Yıldız ve ilçe başkanlarımızın görüş alışverişi ve karşılıklı mutabakatı halinde yapılmaktadır.

 

EN İYİYİ HEDEFLİYORUZ

İl başkanlığımızın genel merkezimize herhangi bir ilçemizle ilgili görevden alınması yönünde bir teklifi olmamıştır. Bunun tüm kamuoyu ve partililerimizce böyle bilinmesini arzu ermekteyiz. Amacımız Kocaeli’de 12 ilçede de en güçlü kadrolarla seçimlere hazır hale gelmektir. Şu anda Kocaeli genelinde bütün teşkilatlarımız aktif olarak sahada çalışmaktadır. Biz İYİ Parti olarak Kocaeli’de en iyiyi hedefleyen bir anlayışla hareket ediyoruz. Bu sebeple sürekli gelişiyor ve yenileniyoruz. İlçelerimizde yapılan bütün değişiklikler bu amaçla gelen talepler ve gerçekleştirilen istişareler sonucu yapılmaktadır” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.