Nuh Çimento iftarda buluştu

Nuh Çimento iftarda buluştu

 Nuh Çimento Fabrikası’nın geleneksel hale getirdiği iftar bu sene de fabrikanın sosyal tesislerinde düzenlendi. Çimento Fabrikası Yönetim Kurulu...

 

Nuh Çimento Fabrikası’nın geleneksel hale getirdiği iftar bu sene de fabrikanın sosyal tesislerinde düzenlendi. Çimento Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin'in ev sahipliği yaptığı iftar davetine; Vali Ercan Topaca, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Nuh Çimento Fabrikası’nın yeni CEO’su Gökhan Bozkurt, fabrika yöneticileri, çalışanları, iş adamları, davetliler ve misafirlerle birlikte Hereke ve Körfez ilçesinden 50’ye yakın vatandaş katıldı.

 

BİRLİK VE BERABERLİK
İftar sonrası konuşan Nuh Çimento Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, davetlerine katılan herkese teşekkür etti. Ardından söz alan Vali Topaca, Ramazan ayının birlik ve beraberlik demek olduğunu belirterek, "İlimizin güzide kuruluşlarından olan ve eğitim başta olmak üzere birçok sorunumuza bize destek olan Nuh Çimento Fabrikası’na davetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Umarım bu iftar geleneği her sene devam eder” dedi. İftarın ardından davetliler birlikte sohbet etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.