Nokta Transferler Yapacağız

Nokta Transferler Yapacağız

Kocaelispor, transfer tahtasının açtığı taktirde teknik adam Engin Korukır’ın raporu doğrultusunda takıma en az 6 nokta transfer yapacak.

İÇ TRANSFER BİTMEDİ
Yeni sezon hazırlıklarını 14 Temmuz’da açacak olan Kocaelispor bir yandan transfer tahtasını açmak için uğraş verirken, diğer yandan dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. İç transferde sözleşmesi biten Ali Keten takımdan ayrıldığını açıklarken, Sinan Pektemek, Hamza Mutlu, Kadir Öge,Murat Başak ve Can Emre Yücel, yeşil-siyahlı yönetimle masaya oturacak. İç transferde yaşanacak fireyi göre dış transferde futbolcu sayısı artacak. 
EN AZ 6 OYUNCU
Dış transfer listesi cebinde olan teknik adam Engin Korukır, futbolcu tercihlerinde hata ve riski girmemek için takıma en faydalı isimleri almayı düşünüyor. En az 6 nokta transfer yapmayı düşünen Korukır kaleci, santrafor, stoper, iki kanat ve bir orta saha oyuncusu almayı planlıyor. Korukır,” Uzun lig maratonunda sakat ve cezalı durumunda mazeret üretmeyecek bir kadro oluşturacağız. Tercihimizi 2. Lig’den kullanacağız Takımda forma rekabeti yaşanacak “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.