NOE Beton bugün açılıyor

NOE Beton bugün açılıyor

  Almanya merkezli uluslar arası beton kalıpları firması NOE Beton Kalıpları A.Ş, Türkiye’deki merkezini Gebze’de bugün açıyor. 1957 yılında...

 

 

Almanya merkezli uluslar arası beton kalıpları firması NOE Beton Kalıpları A.Ş, Türkiye’deki merkezini Gebze’de bugün açıyor. 1957 yılında Almanya’da kurulan ve kurulduğu günden bu yana hızlı bir büyüme gerçekleştiren NOE Beton Kalıpları artık Gebze’de. ABD, Rusya, Hollanda, Fransa gibi dünya ekonomisine yön veren ülkelerde şube bulunduran NOE Beton Kalıpları 13. şubesini Türkiye’de Gebze’ye açıyor. Türkiye’de hizmet verecek olan NOE Beton Kalıpları Türkiye’nin diğer illerine Gebze’den bayilik verecek. 

 

ALMAN DEVİ ARTIK GEBZE’DE  

 

NOE Beton Kalıpları CEO’su Mehmet Yorulmaz Almanya’nın dev firmasının artık Türkiye’de inşaat sektörüne hizmet vereceğini söyleyerek, “NOE Beton Kalıpları Almanya’nın dışında ABD, Hollanda, İsviçre, Rusya gibi ülkeler yanı sıra artık Türkiye’de inşaat sektöründe adından sıkça söz ettirecek” dedi.  NOE Beton Kalıplarının uygulama alanından bahseden CEO Mehmet Yorulmaz, “Kalıp Kuruluşu olan NOE Beton Kalıpları modern Beton inşaat yöntemi uygulanmakta. NOE’nin geliştirme departmanı daima yeni ekipmanlarla betona değişik şekil verme çabasında. Bu ekipmanlar Fransa, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Polonya ve Çin’de üretilmekte. Yüksek kaliteli ürünler üretip uygulamalar ve bireysel danışmanlık hizmetimizle hızlı ve maliyeti düşük çözümler bulmak istiyoruz” diye konuştu. 

NOE Beton Kalıpları Gebze Şubesi açılışı 25 Eylül Çarşamba saat 14.00’te Tatlıkuyu Mahallesi 1301/4 sokak’ta gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.