Nihal Çetiner: Her gün kadınlar günü
Salihli Belediyespor - Yunusemre Belediyespor, BAL 8. Grup karşılaşmasını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın hakemler yönetti.
Salihli Belediyespor - Yunusemre Belediyespor, BAL 8. Grup karşılaşmasını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın hakemler yönetti. Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta Salihli Belediyespor ve Yunusemre Belediyespor, ligin 21. haftasında karşı karşıya geldi. Ramiz Turan Stadı’nda oynanan karşılaşmayı 2-0 kazanan Yunusemre Belediyespor oldu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde oynanan Manisa derbisindeki karşılaşmayı bölgemiz hakemleri yönetti. Maçı İlayda Nihal Çetiner yönetirken, yardımcılık görevini ise Derya Şanlıtürk ve Gülşah Nur Şen üstlendi. Karşılaşmada 4. hakem olarak Emine İrem Hasoğlu görev yaptı.
ÇETİNER: “BİZE GÜVENİYORLAR”
Karşılaşmada 1 kırmızı ve 7 sarı kart çıkaran İlayda Nihal Çetiner, müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu. Çetiner, “Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'müz kutlu olsun. Bizim için sadece bugün değil her gün kadınlar günü. Federasyon başkanımız olsun merkez hakem kurulu başkanımız olsun bize sadece bugüne özel bir maç ataması değil diğer haftalarda olduğu gibi aynı zorluk derecesinde aynı kalitede erkeklerle olsun aynı kalitede maç düzeyine biz çıkıyoruz. Teşekkür ediyoruz, bize güveniyorlar. Bu konuda çok şanslı hissediyorum. Türkiye kadınına sahip çıkıyor. Federasyonumuz emeğimize çalışmamıza, başarımıza sahip çıkıyor. Onlar desteklediği sürece bizde bu yeşil sahalarda varız. Ve mutlu bir şekilde varız. Bu eşit dengeyi sağladıkları için hem spor camiasına ve federasyonumuza aynı zamanda bizim için en değerli olan bu şansı veren bize güvenen merkez hakem kurulu üyelerimize bölge sorumlumuza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.