Nicomedia Trekking’den macera dolu yürüyüş

Nicomedia Trekking’den macera dolu yürüyüş

Nicomedia Trekking üyeleri Kırıntı köyü, Subatım Yaylası, Menekşe Yaylası, Papaz Çayırı ve Şahin Tepesi güzergâhından oluşun18km macera dolu yürüyüş yaptılar.

Nicomedia Trekking Başkanı Erdal Gören gerçekleştirilen yürüyüşle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Parkura Kırıntı köyünden başlayarak eşsiz manzaralar eşliğinde orman içi patika yollardan yürüyerek sırasıyla Subatım Yaylası, Menekşe Yaylasına ve Menekşe Kafe’de yayla manzarası eşliğinde kahve ve çaylarını içtik. Daha sonra görsel olarak son derece zengin orman içi patika yollardan yürüyerek Papaz Çayırına, yüksek kayın ormanlarının içinden patika yollardan yürüyerek Şahin Tepesine geldik. Buradan Beşkayalar kanyonunun muhteşem manzarasında bol bol hatıra fotoğrafı çekildik.

 

ÜYE OLMAYA DAVET ETTİ

Müthiş manzaralar eşliğinde orman içi patika yollardan ve orman içi vadilerden yürüyerek parkuru Kırıntı köyünde bitirerek unutulmaz bir günü geride bıraktık. Nicomedia Trekking üyeleri olarak şehrin gürültüsü ve stresinden uzaklaşarak doğada güzel bir gün geçirirken yürüyüşün verdiği tatlı bir yorgunluk ve huzur ile evlerimize döndük.  Her hafta üyelerimize keyifli yürüyüşler yaparak, her geçen gün ailemiz büyüyor.  Kocaerli’nin ve Türkiye’nin eşsiz doğa güzelliklerinin bir parçası olmak isteyenleri Nicomedia Trekking ailesine davet ediyorum” dedi.

 

yuruyus2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.