NEŞET YALÇIN’DA MATEM..  “Kaf Dağı’nı bile aşan” şair Ülkü öğretmen karaciğerine yenildi

NEŞET YALÇIN’DA MATEM.. “Kaf Dağı’nı bile aşan” şair Ülkü öğretmen karaciğerine yenildi

Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu’nun öğrencilerince çok sevilen matematik öğretmeni, şair Hüseyin Ülkü Duran, 39 yaşında karaciğerine yenildi: Ben sevdana yenik düştüm / Viran olup yoldan şaştım / Kaf Dağı’nı bile aştım / Mümkün olmadı vuslatın!

Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu matematik öğretmenlerinden 39 yaşındaki şair Hüseyin Ülkü Duran hayatını kaybetti. Mesai arkadaşlarından edinilen bilgiye göre bir süre önce tedavisi için izne ayrılan Duran, Eğitim-İş Kocaeli 2 No’lu Şube Başkanı Bülent Metin’den edinilen bilgiye göre karaciğer rahatsızlığına yenik düştü. Öğrencileri tarafından çok sevilen talihsiz öğretmenin naaşı, toprağa verilmek üzere memleketi Amasya’ya gönderildi.

“KENDİNİ ÖĞRENCİLERİNE

ADAMIŞ BİR ÖĞRETMENİ…”

Neşet Yalçın Ortaokulu Müdürlüğü vefatı; “Kendini öğrencilerine adamış bir öğretmeni, bir dostu, bir arkadaşı okulumuz matematik öğretmeni Hüseyin Ülkü Duran’ı kaybettik. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesi, öğrencileri ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz” diye duyurdu.

EĞİTİM-İŞ’TEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu Şube Başkanlığı da sosyal medyadan şu mesajı paylaştı: “Neşet Yalçın Ortaokulu’nda matematik öğretmeni olarak görev yapan değerli üyemiz Hüseyin Ülkü Duran’ı genç yaşında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Öğretmenimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.”

KAF DAĞI’NI BİLE AŞTIM!

Şair öğretmen şiirlerini, Facebook/ Hüseyin Ülkü Duran isimlendirmediği şiirleri sayfasından paylaşırken, “Ben sevdana yenik düştüm / Viran olup yoldan şaştım / Kaf Dağı’nı bile aştım / Mümkün olmadı vuslatın!” dizelerinden oluşan şiirini, 7 Şubat 2020’de yayınladı.

505.jpg

Öte yandan merhum Duran’ın sosyal medyada, Facebook sayfasında kendisine ait ve kimi öğrencilerin yazdığı şairane bir not dikkat çekti.

501.jpg

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, eğitim camiasına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum