Nerede zulüm gören varsa koştuk

Nerede zulüm gören varsa koştuk

AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları, Gebze Gençlik Kolları ile 10 Aralık Dünya İnsan Hakları ve Demokrasi gününde bir program düzenlendi.

Gebze Kent Meydanı’nda stant açan gençlik kolları vatandaşlara gül, çocuklara ise balon dağıttı. AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz başta olmak üzere yöneticilerin katıldığı programda partiye üye olmak isteyen vatandaşların da kayıtları alındı.
ÖNCE ECDADIMIZ
Programda açıklama yapan AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “İnsan hakları deyince aklımıza gelecek olan en önemli konulardan bir tanesi bizim ecdadımızdır. Dünya üzerinde bir mazlum var ise onlara sahip çıkan Türkiye’dir. Bu anlamda nerede zulüm gören nerede bir aç var ise ülkemiz her zaman yardıma koşmuştur. Bugün yine aynı coğrafyamızın herhangi bir köşesinde herhangi bir sıkıntı olduğunda yine Türkiye Cumhuriyeti olarak onların yanındayız. Bu anlamda başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletimiz, hükümetimiz, büyüklerimiz, gençlerimiz, açta ve açıkta olan bütün insanlara kucak açmaktadır. Daha mutlu bir ülke, daha mutlu bir dünya, daha mutlu bir şehir olmasını istiyoruz” dedi. (Haber merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.