Nefes kesen finalde şampiyon EDEBALİ! “41-37”

Nefes kesen finalde şampiyon EDEBALİ! “41-37”

 Okullar Arası Küçük Erkekler Basketbol müthiş bir final maçına sahne oldu.  Derince Alpaslan Ortaokulu’nu 41-37 mağlup eden Edebali Ortaokulu...

 

Okullar Arası Küçük Erkekler Basketbol müthiş bir final maçına sahne oldu.  Derince Alpaslan Ortaokulu’nu 41-37 mağlup eden Edebali Ortaokulu zirvede yer aldı.

YOK BÖYLE FİNAL

Harika maçın ilk periyodunu 14-8 önde bitiren Edebali Ortaokulu, ikinci periyotta oyundan düşünce rakibi Derince Alpaslan ikinci çeyreği 23-21 önde kapattı. Kıyasıya bir mücadele içinde geçen maçın üçüncü çeyreğini Derince Alpaslan 31-29 üstün bitirdi. Maçın son bölümü ise kıyasıya bir mücadele içinde geçerken rakibini daha az hata yapan Edebali Ortaokulu rakibini 41-37’lik skorla mağlup etti ve şampiyonluğa ulaştı.

YAHYA KAPTAN ZORU BAŞARDI

Atatürk Spor Salonu’ndaki final maçı öncesinde ilimizi temsil etmek adına oynanan maçta  Yahya Kaptan Ortaokulu ile TED Kocaeli Koleji karşı karşıya geldi. Mücadelenin başından sonuna kadar büyük çekişme içinde geçen karşılaşmada her iki takım basketbolcuları da kazanmak için ellerinden geleni yaptı. İlk ve ikinci periyotu Yahya Kaptan Ortaokulu önde bitirdi. Maçın üçüncü periyotu konuk ekip TED Kocaeli Koleji 22-21 üstündü. Son bölümde ise yine oyun üstünlüğünü eline alan Yahya Kaptan Ortaokulu maçı 33-30 kazanarak üçüncülüğü elde etti. Genç Antrenör Burak Kaya elindeki kısıtlı kadroyu en akıllı şekilde parkeye sürerek galibiyetin mimarı oldu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.