Necmettin abi otur dinle: Kocaeli’nin en iyisi Dilovası

Necmettin abi otur dinle: Kocaeli’nin en iyisi Dilovası

AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası’ndaki danışma meclisinde kendisi konuşurken salondan çıkan eski meclis üyesi Necmettin Deli’yi geri çağırdı: Bugün Kocaeli’nin en iyi ilçesi Dilovası’dır, kim yaptı, AK Parti yaptı.

 

1401.jpg

AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AKP Dilovası İlçe Teşkilatı Genişletilmiş 64’ncü İlçe Danışma Meclisi’nde yine bildik şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a methiyeler düzdü. Bir dönem Dilovası Belediye Başkanlığı da yaptığı toplantının hem ev sahibi hem misafiri konumundaki Yaman konuşurken

1420.jpg

Dilovası Belediye Meclisi eski üyelerinden (1994-1999/Refah Partisi – Halil Yaşar) Necmettin Deli salondan dışarı çıkmaya yöneldi. Yaman bu esnada, “Necmettin abi. Dur anlatacaklarım var” dedi ve

1421.jpg

 

                                                                                                     

Deli’yi (ortadaki) yerine geri oturttu. Bu tablo salonda kısa süreli gülüşmelere yol açtı. Konuşmasında yer yer Kürtçe cümleler de kuran Yaman, Kürtçe ve başörtüsünün önündeki engellerin AKP iktidarında kalktığını kaydetti. Yaman konuşmasında özetle şunları söyledi:

 

O METROYU İBB DEĞİL

BAKANLIK YAPTI

 

1402.jpg

 

”Alt ve üst yapısı olmayan bir Türkiye. Denize gidilecek bir alanı olmayan kirlenmiş, Yuvacık Barajı’ndan dolayı Türkiye’nin en borçlu ili olan Kocaeli. İşte böyle bir Türkiye’yi biz devir aldık. Boşnakça konuşmak yasa ,Kürtçe konuşmak yasak. İşte böyle bir Türkiye devir aldık. Bu sorun ve sıkıntıları kim çözdü?. ‘Şimdi başörtüsü sorununu çözeceğiz’ diyorlar. Bizim yaptığımız hizmetleri almaya çalışıyorlar.

 

Yakın bir zamanda Pendik Sabiha Gökçen Metrosu açıldı. Belediye Başkanı (Ekrem İmamoğlu) pişkin bir şekilde, ‘İstanbul Büyükşehir’in bütçesi ile yapıldı’ dedi. Halbuki Ulaştırma Bakanlığı yaptı.

 

KÜRTÇE’NİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRDIK

 

1403.jpg

 

Kılıçdaroğlu bilmeyebilir, başörtüsü sorununu biz çözdük. Kürtçe’nin önündeki engelleri kaldırdık, yarın ona da sahip çıkabilir. Allah’a hamdolsun, Türkiye artık çok daha güçlü. Bugün 1 milyon sağlık çalışanı var, yetmez ama daha yapacak çok işimiz var. Çok daha güçlü bir Türkiye var ama yetmez, daha çok işimiz var. Bugün Kocaeli’de atıkların yüzde 99.9 ‘u arıtılıyor.

 

KAHRAMANLARIMIZ, SANDIK BAŞKANLARIMIZ


Dilovası’na biz geldiğimizde alt yapısı yoktu. Üst yapımız doğru düzgün değildi Bu sorunu AK Parti çözdü. Bugün Kocaeli’nin en iyi ilçesi Dilovası’dır, kim yaptı AK Parti yaptı. Bizim kahramanlarımız partimizin üyeleri sandık başkanlarımız. Kundaktaki bebelerini bırakarak kapı kapı çalışan hanımefendilerdir kahramanlarımız.

 

TEK PROJELERİ EFENDİLERİNDEN TALİMAT ALMAK

 

1405.jpg

 

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bir sürü yalan söylüyorlar. Başörtüsü sorununu gündeme getirdiler ‘Hadi gelin yasal teminat altına alalım’ dediler. Madem samimiyseniz; onu anayasal teminat altına alalım hadi inşallah bu sözlerinde dururlar ama yalan söylüyorlar. Onların hiçbir projesi yok, onların tek projesi var efendilerinden talimat almak. Erdoğan gitsin diyen efendilerinden.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.