Ne zaman asfaltlanacak?

Ne zaman asfaltlanacak?

Çayırova Emek Mahallesi 51 ve 25. Sokak yolu asfaltlanmadığı için toz toprak içinde, bölgede ikamet eden vatandaşlar yolun ne zaman asfalt yapılacağını soruyor.

Çayırova Emek Mahallesi 51 ve 25. Sokak yolu asfaltlanmadığı için  yaz aylarında toz toprak, kış mevsiminde ise çamur içinde. Vatandaşlar Çayırova Belediyesinin duyarsızlığını ise oldukça tepkili.

Konuyla ilgili olarak gazetemizi arayan bölgede ikamet eden vatandaşlar yolun ne zaman asfalt yapılacağını sorarak şunları ifade ettiler:

BİZDE ARTIK ASFALT BİR YOL İSTİYORUZ

“Yolumuz nedense Çayırova Belediyesi tarafından asfalt yapılmıyor.  Belediyeye müracaat yapıldı, sorun aktarıldı fakat hala bir sonuç yok.  Yaz aylarında toz toprak, kışın ise çamur içinde.  Yürümekte bile zorlanıyoruz.   Bizde artık asfalt bir yol istiyoruz.  Çayırova Belediyesinin artık Emek Mahallesi 51 ve 25. Sokak yolunun durumunu görmesini ve çözüm üretmesini bekliyoruz. Eğer  asflat yapmazlarsa bizde mahalle ve sokak sakinleri olarak bu konuya sürekli gündemde tutmaya ve hakkımızı aramakta kararlıyız”

4-407.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.