Ne oldum dememeli Ne olacağım demeli!!!

Ne oldum dememeli Ne olacağım demeli!!!

2013-2016 yılları arasında fırtınalar estiren, tesisleşmeye giderek profesyonel ligleri hedefleyen Sultanorhanspor İrfan Ayar, Serkan Özgenç gibi isimlerin siyasete atılmasıyla birlikte adeta çöküşe geçti.

2013-2016 yılları arasında fırtınalar estiren, tesisleşmeye giderek profesyonel ligleri hedefleyen,  Sultanorhanspor İrfan Ayar, Serkan Özgenç gibi isimlerin aktif siyasete atılmasıyla birlikte adeta çöküşe geçti. 
2014-2015 yılında Bölgesel amatör ligde mücadele eden ve sadece o sezon  3 milyon TL’ye yakın para harcayan Sultanorhanspor yanlış yapılanmanın bedelinin ağır ödedi. 
Takım peş peşe liglerden düşerek 2.amatör kümeye kadar geriledi. Bu sezon Hakan Kalıntaş başkanlığında 1.amatör kümede mücadele eden Sultanorhanspor takımı antrenör  Tevfik Ünal’a emanet etmişti.
Ünal idaresindeki Sultanorhanspor kaliteli gençleri kadrosunda bulundurmasına rağmen, 1.amatör kümede oynadığı son 11 maçı da kazanamayarak 2.amatör kümeye kadar düştü ve kulübün emektar yöneticisi Dursun Güney dışında yöneticisi de kalmadı. img_0062.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum