Ne desek boş 1-2

Ne desek boş 1-2

Sezonda yeni bir başlangıç arayan Kocaelispor, sezonun 23.haftasında ağırladığı Boluspor karşısında iyi bir oyun sergilese de basit hataların sonucunda yediği gollerle maçı kaybetti.

Kocaeli Stadı’nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Boluspor başladı. İlk 15 dakikada temsilcimiz Kocaelispor güzel bir savunma oyunu koydu. Önde baskıyı kuran yeşil siyahlılar bu bölümde Kolovos, Mehmet Taş ve Pereira ile birçok fırsatı kaçırdı. Boluspor ise 17.dakikada kazandığı korner organizasyonunun ardından rahat bir gol elde etti. Gökhan Karadeniz’in ortasına uzanan Emin Bayram takımını ikinci etkili atağında öne geçiren isim oldu. Oyunda tempo düşse de Kocaelispor eşitliği sağlamak adına 27.dakikada Kubilay, 30. dakikada Atila Turan ile yakaladığı pozisyonları harcadı. Temsilcimize rahat nefes aldıran isim ise İbrahim Rasheed oldu. Rasheed 42.dakikada etkili bir şutla takımına eşitliği kaydeden golü kaydetti. İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edilirken 45+1’de Mehmet Taş rakibine yaptığı faul sonrası sarı kartı gördü.

HIZLA DÜŞÜYORUZ

İkinci yarıda temsilcimizin öne geçme çabaları sonuçsuz kaldı. Boluspor 51.dakikada zorunlu kaleci değişikliğine gitti ve Oğul Kaan’ın yerine 18 yaşındaki Bartu Kulbilge girdi. Konuk ekip 54.dakikada sol bek Atila’nın hatasını affetmedi ve skorda öne geçti. Boluspor’un golünü Tugay Kaçar düzgün bir vuruşla kaydetti. 58.dakikada Korcan’ın yerine İsmet girdi. Aynı dakikada İlyas’ı kenara aldı ve Diop’u oyuna soktu. Beraberliği kovalayan yeşil siyahlılar Samed Ali Kaya ve Rashed ile net gol fırsatlarını harcadı. 83’te Pereira hakeme yönelik itirazı sonrası sarı kart gördü. Altıparmak’ın son Yiğitali ve Manjeck hamlesi ise fark yaratmadı. Karşılaşma 1-2 mağlubiyetle sona erdi. Yeşil siyahlılar bu sonuçla üst üste 5.mağlubiyetini elde ederek 24 puanda kaldı ve 15.sıraya geriledi.

 

kocaeli-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.