Ne asfalt tutuyor ne yama

Ne asfalt tutuyor ne yama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 650 ton asfalt dökümü yaptığını söylediği Bağdat Caddesi’nde o asfalt çökmüştü. Şimdi yama da çöktü!

Dilovası’nda Bağdat Caddesi’ne ne asfalt tutuyor ne yama. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kendi sitesinden, 650 ton asfalt döküldüğünü yazdığı cadde geçen yıl aralık ayında çökmüştü. Üstelik ağır tonajlı araçların ilçe merkezi dışından seyretmesine rağmen yaşanan çöküntü ve sonrasındaki yama çalışması uzun süre gündem konusu olmuştu. O dönem içinde KBB Meclisi’ne taşınan konuya dair CHP’li meclis üyeleri tarafından verilen soru önergesine yanıt da verilmemişti. Aynı cadde üzerinde asfaltın ardından, yama da çöktü! CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir vakaya tepkisini sosyal medyadan gösterdi. Aydemir o paylaşımında şu görüşlere yer verdi:
VEBALİ AĞIR OLACAK 
“Yazıklar olsun. 6 ay önce yapıldı seçim yatırımıydı. Büyükşehir yapmıştı, Dilovası’nın İbrahim ağbisi yapmıştı ömrü 1 ay olmuştu. Yeniden aynı caddeye asfalt yapmaya başlandı, önceki asfalt 1 ay içinde oda büyüklüğünde patlak verince yamayla bu günlere gelindi. 700 metre uzunluğu olan bu caddeye 650 ton asfalt serdik diye Büyükşehir’in sitesinde yer almıştı. Peki gerçekten 650 ton var mıydı tabi ki yok. Bu ilçede yaşayan her bireyin vebali size çok ağır olacak hakkımızı helal etmiyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.