Nazife Başçiftçi toprağa verildi

Nazife Başçiftçi toprağa verildi

Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediye Meclisi CHP Üyesi Halil İbrahim Başçiftçi’nin annesi, CHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Tuğçe Başçiftçi’nin babaannesi Nazife Başçiftçi toprağa verildi

nazire-basciftci.jpg

 

Covid-19 tedavisine başladığı Fatih Devlet ve devam ettiği Özel Merkez Hastaneleri’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediye Meclisi CHP Üyesi

basciftci-1.jpg

 

Halil İbrahim Başçiftçi’nin annesi, CHP Gebze İlçe Örgütü Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Tuğçe Başçiftçi’nin babaannesi Nazife Başçiftçi, Gebze Merkez Mezarlığı’nda öğlen saatlerinde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabrinde toprağa verildi. Pandemi koşullarında gerçekleşen cenazeye katılım sınırlı sayıda oldu.

 

basciftci-3.jpg

Başçiftçi’yi son yolculuğuna CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu ve İl Disiplin Kurulu üyesi Rasim Ababay, kurultay delegesi Olcay Öğüt, Gebze İlçe eski Başkanı Avukat Recep Dursun aile bireyleri ile birlikte yolcu etti. Taziyeleri merhumenin oğlu Halil İbrahim Başçiftçi ile birlikte gelini Hülya Başçiftçi, damadı Seyhan İşbilir ve torunu Tuğçe Başçiftçi ile birlikte akrabaları kabul etti.

Ankara eşrafından olan Nazife Başçiftçi merhum Adem Başçiftçi’nin eşiydi. 3 çocuk annesi, 8 torun sahibiydi. (Haber Merkezi)

 

basciftci-4.jpg

 

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet; başta Başçiftçi Ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.