Namet’teki vakalar Çağdaşkent’i vuruyor

Namet’teki vakalar Çağdaşkent’i vuruyor

Çayırova Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, Namet çalışanlarında Covid-19 vakasının ekseriyetle oturdukları Çağdaşkent’te de yaygınlaştığını belirtip, “Namet’in kapısına kilit vuracak kurum yok mudur?” diye sordu

Covid-19 vakasının yaygınlaşmasıyla birlikte en çok gündeme gelen firmalardan biri olan Namet’te vaka sayısının önüne geçilemiyor. Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç çalışanların önemli kısmının ikamet ettiği Çağdaşkent’te de vakanın yaygınlaştığını, kendi oturduğu blokta da bir Namet çalışanında pozitif vaka tespit edildiğini belirtip, 800 çalışanı ile birlikte Çayırova halkımızında sağlığını ürkütücü boyutlarda tehdit eden Namet'in kapısına kilit vuracak bir kurum, kuruluş yok mudur” diye sordu. Koç sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

DUR DİYEMİYORLAR


Arkasındaki gücün kudretine bakar mısınız? Koskoca Büyük Şehirleri, köyleri, mahalleleri, ilçeleri karantina altına alan güç, Namet'e dur diyemiyor ..

Açılışını Sn. Cumhurbaşkanımızın yaptığı Namet'te; özellikle çalışanlarının bir çoğu, yanı başındaki 2bin konutlu Çağdaşkent’te ikamet ediyorlar. Namet çalışanlarında Covid-19 pozitif vaka o kadar yaygın hale gelmiş ki, Çağdaşkent bloklarında oturan her Namet çalışanında pozitif vaka görülmüştür. Her gün bir blok ihbar üzerine belediye yetkililerince dezenfekte ediliyor.

 

ÜRKÜTÜCÜ BOYUTLARDA

Dün dezenfekte sırası oturduğum bloktaydı. Korktuğumuz başımıza geldi. Namet çalışanı komşumuzda pozitif vaka tanısıyla hastaneye kaldırıldı. Özellikle Çağdaşkent’te pozitif vaka, Namet sayesinde ürkütücü boyutlarda hızla yayılıyor. Zaten logosunda da geleceğiniz Namet’ de diye yazılmıştır. Çok doğru, şayet kapısına kilit vurulmaz ise geleceğimiz Namet’tedir.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.