‘Nakliyeciler garajının hali içler acısı’

‘Nakliyeciler garajının hali içler acısı’

  Gebze Ticaret Odası Eylül ayı olağan meclis toplantısında oda faaliyetleri hakkında bilgi veren GTO Başkanı Nail Çiler, “Oda yönetimi ile...

 

 

Gebze Ticaret Odası Eylül ayı olağan meclis toplantısında oda faaliyetleri hakkında bilgi veren GTO Başkanı Nail Çiler, “Oda yönetimi ile birlikte geçtiğimiz hafta Marmara Nakliyeciler Garajı’na yaptığımız ziyarette garajın halinin içler acısı olduğunu gördük” dedi. 

 

 

GTO meclis salonunda dün gerçekleştirilen Eylül ayı meclis toplantısına geçen toplantı zabtının görüşülmesiyle başlandı. Oda faaliyetleri hakkında bilgi vermek üzere bir konuşma yapan GTO Başkanı Nail Çiler, meslek komiteleri başkanlarıyla yaptıklarını eğitim çalışmalarının verimli geçtiğini söyledi. Başkan Çiler, “Oda yönetimiyle birlikte geçtiğimiz hafta Gebze Marmara Nakliyeciler Garajını ziyaret ettik. Burada buluna esnafla bir araya gelerek sorunlarını konuştuk. Garajda yaşanan çöp sorunu ve tuvalet hali içler acısıydı” dedi. 

 

HEPİMİZE SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Nakliyeciler garajında yaşanan sorunlarla ilgili olarak yetkililerle görüşeceklerini belirten Çiler, “Nakliyecilerin yaşadığı sorunun çözümü konusunda yetkililerle görüştük. Yaşanan sorunların çözümü konusunda hepimize sorumluluk düşüyor” diyen Çiler, oto galericiler sitesi ile ilgili olarak da, “Yasa gereği nüfusu yüz binden fazla olan yerlerde belediyelerin galericileri sitesi yapması zorunluluğu var. Gebze belediyesinin galericiler sitesi için 50 dönümlük yer ayırdığını öğrendik. Konuyla ilgili olarak görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. Gebze Ticaret Odası ekim ayı meclisi 30 Ekim Çarşamba günü saat 15.30’da yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.