NAİL ÇİLER: “Kızılay küresel bir aktör halini aldı”

NAİL ÇİLER: “Kızılay küresel bir aktör halini aldı”

Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, içinde bulunduğumuz Kızılay Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çiler, “Türk Kızılay'ı, zamanla dünyanın en büyük insani yardım kuruluşlarından biri olmuş ve tüm insanlığı kucaklamıştır” dedi.
Çiler yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin savaş meydanlarında yaralı askerlere yardım etmek amacıyla 11 Haziran 1868’de kurulan Türk Kızılayı, zamanla dünyanın en büyük insani yardım kuruluşlarından biri olmuştur. Türk Kızılayı, tarih boyunca “önce insan” diyen medeniyetimizin en güzel örneklerinden biri olarak; kurulduğu günden bu yana uluslararası anlamda dünyanın farklı bölgelerinde milyonlarca insana yardım elini uzatmış, her türlü felaket karşısında muhtaç insanlarımızın yanında küresel bir aktör halini almıştır.
ORTAK ÇALIŞMALAR
Gebze Ticaret Odası olarak bizler, Türk Kızılayının önemi konusunda farkındalık yaratmak, onlara yapılan bağış ve desteğin anlamının büyüklüğünü vurgulamak amacıyla, Kızılay şubelerimiz ile birlikte bilgilendirme seminerleri ve kan bağışı kampanyaları düzenlemekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası’nda, dünyanın en ücra köşelerine ulaşarak yardımlarını esirgemeyen, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak tüm insanlığı kucaklayan Türk Kızılayımıza çalışmalarında kolaylıklar diler, barış ve huzur dolu yarınlarda hep birlikte  var olabilmek ümidiyle Kızılay Haftası’ nı kutlarım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.