Nail Çiler adaylığını açıklayacak

Nail Çiler adaylığını açıklayacak

 4 Nisan’da yapılacak olan Gebze Ticaret Odası seçimleri öncesi Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler basın toplantısı düzenleyecek.Gebze...

 

4 Nisan’da yapılacak olan Gebze Ticaret Odası seçimleri öncesi Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler basın toplantısı düzenleyecek.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bugün basın toplantısı düzenleyecek. Gebze Holıday İnn Asia Otel’de düzenlenecek olan basın toplantısının başlama saati 16.00. 4 Nisan’da yapılacak olan Gebze Ticaret Odası seçimleri ile ilgili olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in adaylığını bu toplantıda açıklayacağı öğrenildi. 2 dönemdir başarılı bir şekilde Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Nail Çiler’in bir kez daha başkan seçileceği kesin gibi. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler görev yaptığı 2 dönemdir yaptığı başarılı çalışmalar ve projelerden dolayı hem oda üyelerinin hem de kamuoyunun büyük takdirini kazandı. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in bu seçimde de rakipsiz ve daha da güçlenerek çıkmak için titiz bir liste çalışması yürüttüğü bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.