Muzaffer Bıyık Kendine Yakışanı Yapıyor

Muzaffer Bıyık Kendine Yakışanı Yapıyor

Darıca'da amatör futbol kulüpleri sahipsiz değil...Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Darıca'da faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerine desteğini sürdüreceğinin sözünü verdi.

Şükrü Karabacak'tan devraldığı bayrağı adım adım yukarı çıkaran Bıyık başarılı çalışmalarıyla herkesimin takdirini kazanıyor. Vizyoner çalışmalarıyla bir çok Belediye başkanına da örnek oluyor. 
 
DARICA FUTBOLU İÇİN BÜYÜK ŞANS 

İnsana hizmet odaklı her projeye destek vermekten geri kalmayan Bıyık samimi yaklaşımlarıyla Darıca'da faaliyet gösteren ve futbola karşılıksız hizmet veren kulüplerin  tamamına kucak açıyor. Amatörlerin sorunlarını dinliyor, çözüm üretme noktasında kafa yoruyor.
Spora desteğini tek kulüple  sınırlandırmayan ve amatör futbol kulüplerini de sahiplenen Muzaffer Bıyık geçtiğimiz günlerde Darıca'da faaliyet gösteren kulüp temsilcilerini ağırlayarak yeni dönemle ilgili müjde niteliğinde bilgiler verdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetten gerçek bir sahiplenme çıktı. 

DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK
Amatör futbolun zorluklarını iyi bilirim diyerek sözlerine başlayan  Bıyık; '  Ailenden, cebinden, zamanında fedakarlık edersin.  Bir anlamda sosyal sorumluluk projesine katkı sunuyorsunuz. Gençlerimizi spor yapma, kötü alışkanlıklardan uzak tutma adına önemli bir misyon üstleniyorsunuz. Amatör futbolu fazlasıyla önemsiyorum. Yaşadığınız zorlukları da biliyorum. Desteğimizi  arttırarak devam ettireceğimizin sözünü veriyoruz' diye konuştu. 
Muzaffer Bıyık, pandemi döneminden olumsuz etkilenen kulüplere şubat ayı itibari ile nakdi yardım desteğinde bulunulacağını ve gençlere koşulsuzca  hizmet eden kulüp antrenörlerine de destek olmak için çalıştığını 'söz'lerine ekledi. 

SÖZÜNÜN ERİ 
'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz' sözü Muzaffer Bıyık'la birlikte anlam kazanıyor.  Hayatının tamamında verdiği sözü tutmasıyla bilinen Bıyık göreve geldiği kısa süre içinde direk çözüm haritasını çizdi. 
15 yıldır beton  gibi zemine sahip olan ve ışıkları oldukça yetersiz olan Darıca Nene Hatun stadıyla ilgili köklü değişimin sözünü vermişti. 
Bıyık, 15 şubat itibari ile hızlandırarak  Darıca amatör futboluna ve gençliğine güzel bir tesiste spor yapma imkanı verileceğinin sözünü verdi. 15 yıldır bir türlü yapılamayan  virane haldeki Nenehatun stadı Muzaffer Bıyık'ın ilk yılında projenin alt yapısını hazırlatıp, yetkili kurumlara imzalarını attırmayı başarmıştı.

AMATÖR KULÜPLER TEŞEKKÜR ETTİ

2019 yerel seçimlerde Darıca Belediye Başkanlığına seçilen Muzaffer Bıyık’ın göreve geldikten sonra amatör futbol kulüplerine bakış açısı kulüp temsilcilerini umutlandırmıştı. Kısa sürede önemli girişimler yapan Bıyık’ın bütün amatör futbol kulüplerini sahiplenişi geleceğe dair umut verdi. Darıca’da zor koşullar altında ayakta kalma mücadelesi veren Darıca Amatör futbol kulüpleri Muzaffer Bıyık’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum