Mutlukent’te sıra anne ve çocuklarda

Mutlukent’te sıra anne ve çocuklarda

Mutlukent İlkokulu’nda çalışmalarını sürdüren Hidayet Türoğlu Basketbol Okulları & Kent Sportif Organizasyon’un çocuk şenliği parmak ısırttı. Bu pazar sıra anne çocuk spor şenliğinde.

Gebze’nin Yenikent Mahallesi’ndeki Mutlukent İlkokulu, Kent Sportif Organizasyon ve Mutlukent İlkokulu tarafından düzenlenen çocuk spor şenliğiyle şenlendi. 250 çocuğun katıldığı etkinlikte basketbol, tekvando, jimnastik gösterileri ile survivor yarışmaları yer aldı. Palyaçolar yüz boyama ve balon etkinliği yaptı. Önümüzdeki hafta sonu, 08 Aralık Pazar günü ise anne çocuk spor şenliği gerçekleşecek. 13.30’dan itibaren 5-6-7 yaş; 15.30’dan itibaren ise 8-14 yaş aralığındaki anne çocuk spor şenliği de renkli görüntülere sahne olacak. Palyaço ve yüz boyama, palyaço ve sosis balon etkinliği, zumba etkinliği, survivor, çuval yarışı ile futbol, basketbol, jimnastik ve tekvando etkinlikleri program kapsamında yer alıyor. 
SÜRPRİZ HEDİYELER 

Etkinliğin sonunda ise sürpriz hediye çekilişleri gerçekleşecek. Birer talihli bir aylık yüzde 100, yüzde 75 ve yüzde 50 oranındaki burs imkânları ile Hidayet Türoğlu Basketbol Okulları & Kent Sportif Organizasyon’un okul salonunda gerçekleşen kurslarından birinden faydalanma imkanı bulacak. Hidayet Türoğlu Basketbol Okulları & Kent Sportif Organizasyon kurucuları Gökhan Akdere ve Mehmet Şahin Kundakçı etkinliklerine önderlik eden Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş’a da teşekkür ederek bu hafta sonu gerçekleşecek anne çocuk şenliği için tüm Gebzeliler’e davette bulundu. senlik-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.