Mutlukent’te gösteri zamanı

Mutlukent’te gösteri zamanı

Mutlukent İlkokulu’nda çalışmalarını sürdüren Hidayet Türoğlu Basketbol Okulları & Kent Sportif Organizasyon, 01 Aralık’ta çocuk, 09 Aralık’ta anne çocuk spor şenliği düzenleyecek.

Gebze’nin Yenikent Mahallesi’ndeki Mutlukent İlkokulu’nda 12 Ekim 2019 gününden itibaren faaliyete başlayan Hidayet Türoğlu Basketbol Okulları & Kent Sportif Organizasyon’da gösteri zamanı. Okulda 01 Aralık Pazar günü Kent Sportif Çocuk Şenliği, 09 Aralık Pazar günü anne çocuk spor şenliği gerçekleşecek. Her iki etkinlik, saat 13.00’ten itibaren başlayacak. 
ALANINDA TECRÜBELİ 
Gökhan Akdere ve Mehmet Şahin Kundakçı, Mutlukent İlkokulu’nun spor salonlarını hafta sonları günleri için okuldan kiralayarak, geniş kapsamlı bir tadilat sonrası sportif faaliyetler için elverişli hale getirdi. Kent Sportif Organizasyon, Gebze’nin yanı sıra İstanbul’un Şişli, Kağıthane ve Sultangazi İlçeleri’nde beş ayrı salonda da farklı adlarla faaliyetlerini sürdürüyor. 
DENEYİMLE ANTRENÖRLER
Mutlukent İlkokulu’ndaki yerleşkede basketbol ile birlikte genel jimnastik, tekvando, voleybol ve futsal dallarında da faaliyetler sürüyor. Basketbol çalışmaları TBL ve TBL2’de İstanbulspor ve Muğla Ormanspor gibi takımlarda antrenörlük yapan Mehmet Şahin Kundakçı tarafından sürdürülüyor. Tekvando çalışmalarında da Avrupa Şampiyonu unvanına sahip Safiye Yalçın Türk antrenörlüğü üstlendi. 
GEBZE’YE YAYILACAK 
Kurucular Gökhan Akdere ve Mehmet Şahin Kundakçı  öncelikli hedeflerinin basketbol sporunun bölgede de sevilmesi ve yaygınlaşması olduğunu, ayrıca Gebze’nin farklı mahallelerindeki okullarda da benzer çalışmaları sürdürmeyi amaçladıklarını söyledi. Mutlukent İlkokulu’nda sadece okul öğrencisi çocuklara değil tüm mahalle sakinlerine yönelik çalıştıklarını belirten Akdere ve Kundakçı, her yaştan kişinin spor yapmasının önünü açtıklarını söyledi. 
MUHTARLIK PAYDAŞLIĞINDA 
Mutlukent İlkokulu’ndaki çalışmalarında Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş ile paydaşlık kurduklarını kaydeden ikili, “Kısa süre içinde tahminimizin de üzerinde bir başarıyı tutturacağımızı öngörüyoruz. Burada eğitim gören çocukların tamamı lisanslı sporcu olacak. Minimum beş yıllık bir süreçte de birçok yeteneği açığa çıkartacağımıza inanıyoruz” dedi.
ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ÜCRETSİZ 
Hidayet Türoğlu Basketbol Okulları & Kent Sportif Organizasyon’da kurs ücretlerinin bölge koşullarına uygun olduğunu kaydeden Akdere ve Kundakçı, şehit ve gazi ailelerine ücretsiz, emniyet mensuplarına indirimli tarife uyguladıklarını kaydetti. (Kayıt ve bilgi için: 0552 – 450 41 41)
01 ARALIK’TA ÇOCUK ŞENLİĞİ 
01 Aralık Pazar günü gerçekleşecek olan Kent Sportif Çocuk Şenliği’nde çuval yarışı, palyaço yüz boyama, palyaço sosis balon, renkli yuvarlak balonlar, dans, survivor gibi yarışma ve eğlencelerin yanı sıra basketbol, futbol ve jimnastik etkinlikleri gerçekleşecek.
08 ARALIK’TA ANNE 
ÇOCUK SPOR ŞENLİĞİ
08 Aralık Pazar günü gerçekleşecek anne çocuk spor şenliğinin programında ise palyaço ve yüz boyama, palyaço ve sosis balon etkinliği, zumba etkinliği, survivor, çuval yarışı ile futbol, basketbol, jimnastik ve tekvando etkinlikleri yer alacak. Halka açık gerçekleşecek her iki etkinlik de ücretsiz olacak. mehmet-sahin-kundakci.jpgsafiye-yalcin-turk.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.