Mutfakta Bayram Usta Var!

Mutfakta Bayram Usta Var!

Bayramoğlu Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde hizmete giren Zarafet Köfte Et Tavuk Balık Restaurant lezzetleriyle parmak ısırtıyor. Çünkü mutfağında yılların ustası Bayram Tayanç var

zarafet-21.jpg

 

Bayramoğlu şu sıralar yeni bir lezzet mekanını, Zarafet Köfte Et Tavuk Balık Restaurant’ı konuşuyor. Ebru – Bayram Tayanç çifti tarafından işletilen; Bayramoğlu, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, No: 276 adresindeki restaurantın eşi Ebru Tayanç ile birlikte işleticisi olan Bayram Tayanç başta köfte olmak üzere et, tavuk, balık çeşitlerinde de ustalığı kavuşturup parmak ısırtıyor.

zarafet-26.jpg

Aynı yerde faaliyet gösteren Sultanahmet Köftecisi’ni 2000 yılından bu yana işleten Bayram Tayanç kısa süreli bir aranın ardından aynı mekanı bu sefer Zarafet Köfte Et Tavuk Balık Restaurant adıyla işletiyor.

zarafet-24.jpg

Aynı anda 65 kişiye hizmet verme kapasitesindeki Zarafet; sonbahar ve kış mevsimlerinin çetin koşullarında da misafirlerine sıcacık bir ortamda hizmet verecek. İş yerinde sonbahar ve kış hazırlığı da bir diğer taraftan sürüyor. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.