Mustafa Reşit Akçay istifa etti!

Mustafa Reşit Akçay istifa etti!

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Samsunspor maçının ardından istifa ettiğini açıkladı. Akçay’ın yapmış olduğu açıklamasında ”Umarım bundan sonrası daha iyi olur” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

TFF 1. Lig’de mücadele eden Yeşil Siyahlı Kocaelispor, akşam saatlerinde  Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Maç sonucu Kocaelispor, 3-0 mağlup olarak  karşılaşmayı tamamladı. Birbiri ardına alınan mağlubiyetler  sonrası,  özellikle taraftarlardan büyük tepki gören  Mustafa Reşit Akçay, takımının son karşılaşmadan da  mağlup ayrılması sonrası  istifa ettiğini açıkladı. Yönetimine istifasını sunduğu öğrenilen Akçay, en son düzenlediği basın toplantısında istifa etmeye hazır olduğunu ifade etmişti. Bu maçta alınan skorun ardından Akçay o sözünü tuttu ve istifasını hemen yönetime sundu. 

 

“HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Karşılaşma sonrası  istifasını açıklayan  Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ın“ Bu bizim ilk gidişimiz değil. Takımın üzerinde devam eden negatif bir hava vardı. Umarım bundan sonrası Kocaelispor camiası için daha iyi olur. Herkese teşekkür ediyorum” dediği öğrenildi.  Diğer yandan bazı kaynaklar Mustafa Reşit Akçay'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için Çağdaş Atan ile büyük ölçüde anlaşıldığını ileri sürdü.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.