“Müslümanlıkları buraya kadarmış”

“Müslümanlıkları buraya kadarmış”

 Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Pekin, yolsuzluk operasyonuyla ilgili sessiz kalan kesimleri eleştirerek, “Eğitimcilerin ve eğitim...

 

Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Pekin, yolsuzluk operasyonuyla ilgili sessiz kalan kesimleri eleştirerek,Eğitimcilerin ve eğitim sendikalarının ülke gidişatıyla ve yavrularımızın geleceğiyle ilgili hadiselere tepki vermesi sosyal sorumluluk gereğidir” dedi. 

Memur-Sen’in son yapılan operasyonla ilgili hükümettenyana tavır koyduğunu da ifade eden Pekin, “Memur-Sen Konfederasyonu, hem genel merkez hem de il temsilciliği gündemdeki son yolsuzluk operasyonlarına karşı açıkça hükümetten yana bir tavır koymuştur. Bu arada siyasi babalarını kurtarırken hırsızlığın, yolsuzluğun incelenmesi-araştırması noktasında da negatif bir tavır koymuş oldular” şeklinde konuştu.  

 


MÜSLÜMANLIĞI BU KADAR 
Memur-Sen’i sert bir dille eleştirmeye devam eden Pekin, “Zaten eğitimde de şaibeli işlerin örtülmesinde tam sahne alan bu arkadaşlar bizleri yanıltmadı. ‘Rüşvet alan da, veren de melundur’ ilkesini imam hatiplerde öğrenen ama piyasada davranış kuralsızlığı sergileyen bu arkadaşların Müslümanlığı işte buraya kadar. Öve öve bitiremedikleri cemaate, savcıların yolsuzlukla ilgili fezleke hazırlanmasından dolayı ateş püsküren Memur Sen’cilere soruyoruz; Yahu hırsızın, yolsuzun hiç mi suçu yok?” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.