MÜSİAD’da Beyaz kongreden de çıktı

MÜSİAD’da Beyaz kongreden de çıktı

MÜSİAD Gebze Şubesi’nde Nihat Yıldırım’ın istifasının ardından yönetim kurulu seçimiyle başkan seçilip 19’ncu dönemi tamamlatan Serkan Beyaz, 20’nci kongrenin de tek başkan adayı ve seçileni oldu. 35 yaşındaki genç iş adamı Genç MÜSİAD başkanlığı da yapmı

1-101.jpg2-275.jpg3-111.jpg4-101.jpg5-041.jpg6-034.jpg7-028.jpg8-015.jpg

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Gebze Şubesi’nin 20’nci genel kurulunda sürpriz yaşanmadı. Bir dönem Genç MÜSİAD başkanlığı da yapan 35 yaşındaki Serkan Beyaz 19’ncu kongrede Nihat Yıldırım’ın listesinden yönetime girmişti.  

YENİ YÖNETİM

Nihat Yıldırım’ın istifasının ardından yönetim kurulu kararıyla başkanlığı üstlenen Serkan Beyaz, kongrede de başkanlığa seçildi. Beyaz başkanlığındaki yeni yönetim Abdulkadir Anık, Turgut Veyisoğlu, Hamit Akın, Mustafa Akın, Yakup Yönten, Ali Keskin, Özcan Dal, Hakan Çil, Lütfü Çetinkaya, Ersoy Yılmaz, Sefa Karasu, Cihat Beyaz, Macit Kardeş, Alican Karakaya’dan oluştu.

24 OCAK’I YILDÖNÜMÜNDE PAS GEÇTİLER

Ülkemiz ekonomisi için anlamı olan 24 Ocak 1980 kararlarının yıldönümüne denk gelen kongrenin konuşmalarında AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile MÜSİAD Genel Merkez yöneticileri ve Şube Başkanı Serkan Beyaz dahil hiçbir hatibin o tarihe atıfta bulunmaması dikkat çekti.

GENÇLERE DE BAŞKANLIK ETMİŞTİ

 

MÜSİAD Gebze’nin  19’ncu olağan kongresinde başkanlığa seçilen Nihat Yıldırım süresini doldurmadan, iktidar partisinden milletvekili aday adaylığı başvurusundan ötürü görevinden istifa etmişti. Şube bu istifanın ardından olağanüstü kongreye gidilmesine gerek kalmaksızın yönetimin kendi arasında aldığı kararla süreci Serkan Beyaz’ın başkanlığında tamamladı. Genç MÜSİAD başkanlığı da yapan 35 yaşındaki Beyaz’ın bu özelliği AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun konuşmasında da detay olarak yer aldı. Katırcıoğlu, MÜSİAD’ı gençlere tanıdığı fırsattan ötürü kutladı.

AHMET DEDE DİVAN BAŞKANI

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki, 105 üyenin oy hakkının bulunduğu kongrede sunumu Gebze Belediyesi personellerinden Ramazan Zor üstlendi. Kültür merkezinin giriş bölümünde şube üyeleri işyerlerinin tanıtımına yönelik faaliyeti, stantlarında sürdürdü. Mehmet Akif Ersoy Camii’nin imamı Mustafa Gündüz tarafından Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan kongrede divan MÜSİAD Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Ahmet Dede başkanlığında yine genel merkez yönetiminden Ahmet Şekerli ve Fatih Uysan ile Şube Üyesi Ahmet Demir’den oluştu.

KARABACAK VE BIYIK KATILDI.

BÜYÜKGÖZ VARDI. KÖŞKER YOKTU

Kongreye AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Dilovası Kaymakamı Ömer Karaman ve Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve Darıca İlçe Başkanı Avukat Ufuk Acay ile belediye başkan adayları Zinnur Büyükgöz (Gebze) ve Muzaffer Bıyık (Darıca), Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, AKP Gebze İlçe eski Başkanı Hasan Soba, KAISİAD Yönetim Kurulu Üyesi Meşaik Karakuş’un da aralarında bulunduğu çok sayıda konuk katıldı.

RENKLİ KONUKLAR

Sevgi Melekleri Sanat Atölyesi’nin kurucusu ve AKP Gebze Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Gülay Salman ile atölyenin kurucularından ana okulu öğretmeni Sevgi Töngel, Dergizan Uluslararası Sanatçılar Derneği – DUSADER kurucu Genel Başkanı ve Gebze Şiir Meclisi çağrıcısı Ramazan Seydaoğlu gibi renkli konuklar da kongrede yer aldı. Kongre MÜSİAD Gebze Şubesi’nin günün anısına MÜSİAD logolu şilt takdimi ve günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. MÜSİAD Genel Merkez yöneticileri ile Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz da (detayları pazartesi) ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

ÇERÇEVE ŞEKLİNDE VERELİM

 

Yönetim Kurulu Asil

Serkan Beyaz (Başkan), Abdulkadir Anık, Turgut Veyisoğlu, Hamit Akın, Mustafa Akın, Yakup Yönten, Ali Keskin, Özcan Dal, Hakan Çil, Lütfü Çetinkaya, Ersoy Yılmaz, Sefa Karasu, Cihat Beyaz, Macit Kardeş, Alican Karakaya

Yönetim Kurulu Yedek

Yavuz Uzunyayla, Abdullah Ergün, Ahmet Şimşek, Derya Uyanık, T.Şahin Gencay, Mustafa Köşker, Fatih Çetinkaya, Ahmet Malkoç, Adem Kılıç, Berker Türker

Denetim Kurulu Asil

Adnan Kurt, Ahmet Doğan Güler, Ahmet Demir

 

Denetim Kurulu Yedek

Mehmet Penbegüllü, Ali Kurt, Recep Selçuk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.