Musa Yılmaz’dan teşekkür ve sitem

Musa Yılmaz’dan teşekkür ve sitem

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün geçen pazar günü gerçekleşen kongresinde dört adayla yarışan ve en az oyu olarak ilçe başkanlığı sona eren Musa Yılmaz sosyal medyadan kısa süre içinde iki ayrı paylaşımda bulundu.

Yılmaz’ın ilk paylaşımı sitemkar oldu:
UNUTMAYI DİLEDİĞİM KİŞİLER VAR
İyi ki yapmışım dediğim şeyler var. Aynı zamanda "keşke"lerim de... Engellemek istediğim başlangıçlar var. Unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar...
Unutamadığım, asla unutmayacağım dostlarım var.
Hayatımdan seneler çalan insanlar...
Hafızamdan silmek istediğim görüntüler var.
Sözler var, duymamış olmayı dilediğim ama duyduğum... Her şeye rağmen isyan etmemek! Hiçbir şeye hiçbir zaman...
Vicdanlar sızlıyormu bilmiyorum ama merhametimden hiç bir şey kaybetmiyorum kaybetmeyeceğim...
Buna da şükürler olsun!
Hala yüzümün gülümsemesini sağlayan sebeplerim var.”
ŞEFFAFLIK İÇİNDE YAPILDI
Musa Yılmaz bir süre sonra yaptığı yeni paylaşımında ise kongreye değindi: “Partimizin 37. İlçe kongresini tamamladık. Seçimlerin ilk aşaması olan delege seçimlerinde tüm üyelerimizin sandıklara hiçbir baskı ve dayatma altında gitmemesi için tarafsız ve objektif davrandık. Seçimler şeffaflık içerisinde yapıldı. Gebze tarihinde bir ilke imza atarak delege seçimlerini yönetimin dayatmacı-baskıcı yapısından çıkarttık. Sonuç olarak önümüze demokratik bir şölene dönüşen beş adaylı bir seçim atmosferi çıktı. Parti içi bu yarışta bir aday seçimleri kazanarak CHP Gebze ilçe başkanı seçildi. Siz delegelerimizin verdiği bu karara hepimiz saygı duyacağız. CHP’nin iktidar olması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.
TEŞEKKÜR ETTİ

Ben ve yönetim kurulu üyelerim Gebze ilçe örgütünün 36. Dönemini partimizin üzerine hiçbir gölge düşürmeden, CHP’nin yerel de ve genelde iktidarını, siyasal beka ve beklentimizin üzerinde tutarak çalıştık. 37. İlçe kongremizde seçimi kazanan başkan ve yönetim kurulu üyelerine teslim edeceğimiz parti bayrağımızı bizden bir adım daha öteye taşımaları temennisiyle hepinize ben ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.