MUSA YILMAZ: “Destekledik fakat pişman olduk”

MUSA YILMAZ: “Destekledik fakat pişman olduk”

CHP Kocaeli İl örgütü tarafından düzenlenen danışma kurulu toplantısına katılan CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, il başkanı Cengiz Sarıbay’ı, eleştirdi.

CHP Kocaeli İl örgütü tarafından düzenlenen danışma kurulu toplantısına katılan  CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz,  il başkanı Cengiz  Sarıbay’ı, “İl kongresinde Cengiz Sarıbay’ı destekledik ama pişman olduk”şeklinde eleştirdi.
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Bana 5 dakika yetmiyor arkadaşlar ben 15 dakika konuşacağım. Gebze İzmit kadar büyük bir ilçedir. Gebze’nin sorunlarını 5 dakikada anlatamam. Kocaeli il başkanlığı özellikle İzmit’i başarılı görmeye çalışıyor. 450 delegenin olduğu kongremizin sonunda kazanan olduk.. Sarıbay kongreden sonra şahsıma karşı sürekli olumsuz bir tutum sergilemeye başladı. Gebze’de bize rağmen nasıl kongre kazanırsınız dercesine her şeyi yaptılar. CHP devrimci partidir. Devrimci bir kişiliği yoksa kimse CHP ile özdeşleşemez” dedi. CHP’lilerin bir kısmı Musa Yılmaz’ın konuşmasının ardından salondan ayrıldı. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, eleştirilere yanıt tek tek yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.