Murat Dağ’ın öğrencilerinden üçüncü kitap: Değerli Kalemler

Murat Dağ’ın öğrencilerinden üçüncü kitap: Değerli Kalemler

Çayırova İstiklal Ortaokulu’nda dönemin öğrencileriyle kitap çıkartma geleneğini sürdüren Türkçe öğretmeni Murat Dağ onlarla birlikte bu sefer Değerli Kalemler’i yayınladı

Çayırova’nın Özgürlük Mahallesi’ndeki İstiklal Ortaokulu’nda Türkçe öğretmeni Murat Dağ, her dönem değişen öğrencileriyle bir geleneği değiştirmeden sürdürüyor. Öğrencileriyle birlikte 2018 yılında “Küçük Kalemlerden Büyük Kelamlar”, 2020’de “Kalemimizden Dökülenler” adlı kitabı hazırlayan Murat Dağ,

 

kitap-001.jpeg

2022’de ise onlarla birlikte “Değerli Kalemler” kitabını yayınladı.

 

YAZAR KADROSU

 

ogrenciler-002.jpeg

 

Kitapta yazar öğrenciler Rumeysa Aydın, Berkay Yakıcı, Arife Göknur Kaya, Ayşenur Ünal, Gülçin Orakcı, Gülseren Daşkın, Nazlı Hanedar, Nevruz Nevra Şahin, Ravza Melek İncesu, Sudenaz Tanrıverdi, Eray Ediz İpşir, Hamza Bayrak, Miray Savaş, Rabia Arısüt, Ravza Boy, Sevgi Hoşlan, Şevval Su Bilgin, Derya Önal Çiftçi, Ilgın Irmak Bad, Kübra Kara, Merve Nergiz, Pınar Ünal, Sudenaz Ural, Zeliha Doğan, Rojin Öztekin, Sima Nur Tokmak, Sümeyye Keskin, Zübeyde Bitirgiç ve Beytullah Gündoğdu’nun eserleri yer alıyor.

 

DEĞERLERİMİZİ YAŞATSINLAR

adalet.jpeg

Adalet, sevgi, dürüstlük, arkadaşlık, sorumluluk, vefa, cömertlik, komşuluk, doğruluk gibi değerleri benimseyen yazar öğrencilerin çalışmaları öğretmenleri Murat Dağ tarafından derlenip kitap haline getirildi. Murat Dağ kitabın önsözünde, “Kitabımızın yazılıp ortaya konmasında emeği geçen, az ya da çok yazısı bulunan öğrencilerimi gönülden tebrik ediyorum. Duam odur ki değerlerimizi yaşasınlar ve yaşatsınlar. Değerlerimizin manevi miraslarımız olduğunun şuurunda olsunlar” dedi.

 

BAYRAM YÜCE’YE ATFEDİLDİ

 

Dağ kitabı İstiklal Ortaokulu’nun her işini büyük bir çalışkanlık ve fedakarlıkla yapmaya gayret eden, bu sene itibariyle yeni görev yerine geçecek olan İstiklal Ortaokulu memuru Bayram Yüce’ye atfettiklerini kaydedip her daim başarılı ve mutlu olması dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.