Murat Dağ’ın öğrencilerinden ikinci kitap

Murat Dağ’ın öğrencilerinden ikinci kitap

Çayırova İstiklal Ortaokulu’nda Türkçe öğretmeni Murat Dağ’ın öğrencilerinin ikinci kitabı yayınlandı: Kalemimizden Dökülenler.

Çayırova İstiklal Ortaokulu’nda Türkçe Öğretmeni Murat Dağ’ın yazarlık kursundaki öğrencileri ikinci kitaplarını yayınladı. Öğrencilerin ilk çalışması, “Küçük Kalemlerden Büyük Kelamlar” adıyla 2018 yılının nisan ayında yayınlanmıştı.  İkinci kitap ise bu ay içinde, “Kalemimizden Dökülenler” adıyla yayınlandı. 
YAZAR KADROSU 
İkinci kitabın yazar kadrosu Çayırova İstiklal Ortaokulu, 7 ve 8’nci sınıf öğrencileri Alper Aykaç, Buse Demir, Büşra Duman, Deniz Uslu, Ecem Gül, Esmanur Ceyran, Furkan Efe Akpunar, Gönül Nur Büyükkeskin, İklima Yiğit, Meryem Tomak, Mertcan Mustafa Savaş, Nazlı Budak, Rahime Kükner, Sedef Tanrıkulu, Sude Nur Ünal, Sultan Sinmez, Tuana Bayır, Yaren Şevval Şeker, Yavuz Albayrak ve Yudum Tarakçı’dan oluştu. 
DENEMELER HİKAYELER ŞİİRLER
Kitapta adalet ve empati değerleri üzerine denemeler, sevgi üzerine masallar, enerji kullanımı üzerine hikayeler ile birlikte 29 Ekim, 10 Kasım ve 24 Kasım’a dair şiirler yer aldı. Kitabı derleyen, öğrencilerin yazması için teşviklerde bulunan Türkçe Öğretmeni Murat Dağ kitabın önsözünde, “Adalet, sevgi, empati, vefa, vatan, millet… Bu değerler yalnızca dile getirilmesi değil aynı zamanda yaşanması gereken kavramlardır. Öğrencilerimle Türkçe dersinin amaçlarına uygun olarak güzel dinleyelim, konuşalım, okuyalım, yazalım derken aynı zamanda değerlerimizi de yaşayalım ve onları benliğimizin bir parçası haline getirelim diye düşündük” görüşlerine yer verdi. (Haber Merkezi)kitap-2.jpgkitap-3.jpgkitap-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum