Murat Batmaz başvurusunu yaptı

Murat Batmaz başvurusunu yaptı

Kandıra’nın sevilen isimlerinden, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Terminal Müdürü Murat Batmaz, AK Parti’den Kandıra Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

Çok uzun yıllardan bu yana Kandıra’da ikamet eden, ilçenin tanınan ve sevilen ismi, bir dönem Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı olarak da görev yapan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Terminal Müdürü olarak görev yapan Murat Batmaz, bugün AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatına giderek Kandıra Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

İLÇE BAŞKANINA TESLİM ETTİ
AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz’e aday adaylık başvuru evrakını teslim eden Murat Batmaz’a AK Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dursun da eşlik etti. Öte yandan Murat Batmaz’ın başvurusunda AK Parti’nin bir diğer Kandıra Belediye Başkan aday adayları Erol Ölmez, Yakup Karaaslan ve Tuncay Akçan da yer aldı.

MURAT BATMAZ KİMDİR?
1974 yılında Kocaeli'nin Kandıra Safalı Köyü'nde dünyaya gelmiştir. Kandıra’da ikamet eden Murat Batmaz, Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünde ön lisans yaptı ve sonrasında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden lisans diplomasımnı aldı.

2002 yılında AK Parti’ye üye olup, partinin Kocaeli’deki 61’nci üyesi oldu. AK Parti Merkez İlçenin kurucu yöneticilerinden olan Murat Batmaz, 6 yıl boyunca partide yöneticilik yaptı. 2014-2019 yılları arasında Kandıra Belediye Meclis üyesi olan Murat Batmaz, 2 yıl 3 ay boyunca Kandıra Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.
Daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Terminal Amirliği görevine getirilen Murat Batmaz, evli ve 2 kız çocuğu babası.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.