‘MURAT AYDIN’IN OLDUĞU YERDE ART NİYET OLMAZ’

‘MURAT AYDIN’IN OLDUĞU YERDE ART NİYET OLMAZ’

Bölgemizin internet televizyonu Seka TV yayın hayatına başladı.

Spor programına Gebzespor’un efsane başkanı İlker Çakır katıldı.

EFSANE GERİ DÖNDÜ

Başarılı programcı Başar Özkan’ın moderatörlüğünde yayınlanan amatörün nabzı programına katılan Gebzespor’un eski başkanı İlker Çakır sportif açıklamalarıyla programa damgasını vurdu. Geçmişin geçmişte kaldığını ifade eden Çakır,   Gebzespor’la ilgili ellerinden geleni yaptıklarını kaydederek gönül bağlarının hiç kopmadığını ve kopmayacağını kaydetti. Hiçbir şeyin konuşulduğu ve görüldüğü gibi kolay olmadığını belirten İlker Çakır bu camiada herkes her şeyi bir kişide bekliyor. Böyle kalıcı başarılar elde etmek imkansız ifadelerine yer vedi.

MURAT AYDIN’I TEK GEÇERİM

Bu camiada vefa borcum varsa benim Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’a vardır diyen Çakır,

Spor camiasında birine vefa borcum varsa benim Murat Aydın’a vardır Darıca Gençlerbirliği A.Ş nin Başkanı olan Murat Aydın’ın  olduğu yerde art niyetin asla olmaz ifadelerine yer verdi.

Darıca Gençlerbirliği’nin şirketleşme süreciyle ilgili de konuşan Çakır, eğer doğru yönetilirse kulübün Azeri yada başka birilerinin yönetmesinin bir önemi yok’ diye konuştu.

BASIN AÇIKLAMASI YAPILACAK

Programa telefonla katılan KASKF ve Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Murat Aydın, ‘ bilindiği gibi Darıca Gençlerbirliği el değiştirdi. Bizde bu süreçte yardımcı olmaya çalışıyoruz. En kısa zamanda basın açıklaması yaparak kamuoyu bilgilendirilecek’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.