MUHTEŞEMSİNİZ

MUHTEŞEMSİNİZ

Gebzespor’lu futbolcular tarihlerinde bir ilki yaşadı.

Gebzespor’lu futbolcular Kaan Akar, Oğuz Başaran ve Osman Şimşek ‘’Yarının Gebzespor’u’’ adlı panelde  Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin öğrencileriyle bir araya geldi. Gebzespor tarihinin en güzel organizasyonlarından birine imza atıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği programa Gebzespor kulüp başkan Recep Avcı’da katıldı.
 DENİZYILDIZLARI KUSURSUZ BİR EV SAHİPLİĞİ YAPTI 
Moderatörlüğünü okulun İngilizce öğretmeni koyu Gebzespor’lu Hüseyin Serbes ile Gebzespor kulübünün  medya ve kurumsal iletişim direktörü Ali Kemal Kol gerçekleştirdi.
Program Gebzespor tarihinin anlatılmasıyla başlarken, rahmetli Şendoğan Tezyüksel’in bizzat çizdiği armamızın hikâyesi de anlatıldı. 
Öğrencilerin futbolculara sordukları sorular ile devam eden programda, daha önce yaşanan şampiyonlukların öyküleri ekranlara yansıtıldı. 
Program sonunda kulüp başkanına okulun simgesini taşıyan bir hediye veren Deniz Yıldızları Lisesi Barış Şimdi’ye futbolcular tarafından imzalanan Gebzespor forması hediye edildi.
Gebzespor yönetim kurul olarak böylesine bir projede bize ev sahipliği yapan Deniz Yıldızları Lisesi Okul müdürü  Barış Şimdi’ye, organizasyonun kusuruz işlemesinde büyük özveri sunun okulun beden eğitimi öğretmeni Sayın Mücahit Sak’a  ve Maderetörlük yapan İngilizce öğretmeni Hüseyin Serbes’e teşekkür edildi. 
KAPTAN KAAN AKAR ; ‘FUTBOLCU OLDUĞUMU HİSSETTİM’
Gebzespor takım kaptanlarından Kaan Akar futbolculuk kariyerinde böyle bir programa daha önce katılmadığını ifade ederek şunları söyledi;’  ilk kez futbolcu olduğumu anladım. Tek kelimeyle her şey muhteşemdi. Gebzespor büyük bir camia. Bu programa katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. img_9787.jpgimg_9954.jpgimg_9957.jpgimg_9965.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.