MUHTEŞEM SÜLEYMAN

MUHTEŞEM SÜLEYMAN

 Kocaelispor deplasmanda Osmaniyespor’u Burak Süleyman’ın 39. dakikada attığı muhteşem firikik golüyle yenerek son 7 haftada 5. galibiyetini aldı...

 

Kocaelispor deplasmanda Osmaniyespor’u Burak Süleyman’ın 39. dakikada attığı muhteşem firikik golüyle yenerek son 7 haftada 5. galibiyetini aldı ve puanını 32’ye yükseltti.

Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın 38.dakikasında Kocaelispor Burak Özbakır’ın ceza yayının üzerinde düşürülmesiyle serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşta topun başına geçen Burak Süleyman, muhteşem bir vuruşla kalecinin solundan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. İlk yarı Kocaelispor’un üstünlüğüyle sona erdi.

TARAFTAR YİNE YALNIZ BIRAKMADI

TFF 3.Lig 3.Grup’ta lider Uşakspor karşısında aldığı galibiyetle çıkışa geçen ve 6 haftada 4 galibiyet ve 2 beraberlik alan temsilcimiz Kocaelispor, 25. hafta maçında Osmaniyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 7 Ocak Stadyumu’nda oynanan maçı 200’e yakın yeşil siyahlı taraftar da kendilerine ayrılan yerde takip etti ve takımlarına büyük destek verdi. Osmaniye Valisi de protokol tribününden maçı takip etti.

SOL BEKTE KETEN OYNADI

Kadir Öge’nin kart cezalısı olması nedeniyle forma giymediği Kocaelispor’da Teknik Direktör Galip Gündoğdu sahaya kalede Yusuf Şenlik, savunmada Fatih Adıgüzel, Murat Başak, Kemal Can Aydemir, Kadir Öge, orta sahada Mesut Özdemir, Sefa Narin, Burak Özbakır, Burak Süleyman, en ileri uçta ise Sinan Pektemek ilk 11’ile çıktı.

ÖZBAKIR DİREĞİ GEÇEMEDİ

Maç tempolu başlarken, en net pozisyon Kocaelispor’dan geldi. Yeşil siyahlı temsilcimizde 5.dakikada Burak Süleyman’ın kullandığı köşe vuruşunda karambolde Burak Özbakır topu önünde buldu. Sol ayağıyla topu kaleye gönderen Özbakır’ın vuruşu önce kaleciye ardından da üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.