Muhteşem şölen için geriye sayım sürüyor

Muhteşem şölen için geriye sayım sürüyor

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü, her yıl geleneksel olarak düzenlediği muhteşem şöleniyle bir kere daha yüzlerce sporseverin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kulübün alt yapılarından yetişen artistik cimnastik bayanlarda, artistik cimnastik erkeklerde, aerobik cimnastik branşlarında katılmış olduğu Türkiye şampiyonalarında başarılı performanslar sergileyerek madalyalar kazanan kulüp, yoğun bir şekilde muhteşem şölene hazırlanıyor. Taban birliklerinin tamamının desteğini alan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü, Türkiye Cimnastik Federasyonu, Kocaeli Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü,  Kocaeli Amatör Spor Kulüpler Federasyonu, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Anneleri Derneği ve Ak Güler Gurubu destekleriyle geceye hazırlanıyor.
HAVUÇ ÇAĞRI YAPTI
Kulüp Başkanı Tolga Havuç’un önderliğinde, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Aydın ile Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaretiyle muhteşem şölenin hazırlıklarına başlayan Olimpiyat Yıldızları, ücretsiz ve biletsiz olarak Kocaeli halkına açık olacak muhteşem şöleni 21 Mart Cumartesi günü Sabancı Kültür Merkezi’nde 19.00’da Kocaeli halkıyla buluşturacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.