MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ: 4-3

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ: 4-3

 Ebedi dostluk, ezeli rekabete dönüştü.  Sultanorhanspor ve Fırtına Ts yöneticileri sporun dostluk, kardeşlik ve birleştirici unsur olması gerektiğinin...

 

Ebedi dostluk, ezeli rekabete dönüştü.  Sultanorhanspor ve Fırtına Ts yöneticileri sporun dostluk, kardeşlik ve birleştirici unsur olması gerektiğinin en güzel örneklerini sergiliyor.  Kendi aralarında yaptıkları halı saha maçları büyük çekişmeye ve renkli görüntülere sahne oluyor.

 

 

 

Ezeli rekabette 8.randevu geride kaldı. Bordo takım seride 5-3 öne geçti. Bordo takım, son dakikalara 3-2 geride girdiği maçı Harun Kaya’nın attığı jeneriklik iki golle 4-3 kazandı.

RESMİ MAÇI ARATMADILAR

 

Sultanorhanspor ve Fırtına derneği yöneticilerinin her hafta geleneksel hale getirdikleri halı saha maçlarında 8.hafta geride kaldı. Son maç nefesleri kesti. Heyecan son saniyeye kadar sürdü. 3-3 girilen son saniyelerde altın gol Harun Kaya’dan geldi. Kazanan takım son saniye golüyle Bordo takım oldu. 4-3 sona eren maçta Harun (3) ve Vehbi’nin harika golüyle zafere uzanan Bordo takımın gollerine cevap mavi takımdan Hakan (2) ve Şener’le geldi. Centilmenlik örneği sergileyen mavi takım oyuncuları Fuat ve Serkan iki takıma da aşure ve tatlı ikramında bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.