Muhtarlarla bir araya geldiler

Muhtarlarla bir araya geldiler

Muhtarlarla istişareye her zaman önem veren ve belirli periyotlarla toplantılar düzenleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçede görev yapan mahalle muhtarlarıyla hizmet değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Darıca’yı ortak akılla yönetmek adına muhtarların görüşlerine her zaman değer verdiğini ve sürekli bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Göreve geldiğimiz günden beri muhtarlarımızla aramızdaki bağı hep güçlendirmeye özen gösterdik. Ortak akıl ve istişareyle mahallelerimizdeki sorunları birlikte çözmek için çalıştık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımız bizim proje ortağımız olmaya devam edecek. diye konuştu.

MUHTARLARI ÖNEMSİYORUZ
Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da yaptığı konuşmada muhtarları önemsediklerini kaydederek “Kıymetli muhtarlarımıza Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim. Biliyorsunuz ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ak kadrolar olarak muhatları önemsiyoruz.” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Sırasöğütler Mahallesi Muhtarı Tuncay Odlukaya ise kendilerini ağırlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.
İSA TURHAN

biyik-muhtarlarimiza-buyuk-gorevler-dusuyor-5.jpgbiyik-muhtarlarimiza-buyuk-gorevler-dusuyor-6.jpgbiyik-muhtarlarimiza-buyuk-gorevler-dusuyor-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.