Muhtarlara kırtasiye yardımı

Muhtarlara kırtasiye yardımı

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy ve mahallelerin muhtarlık hizmetlerine 2014 yılı boyunca yetecek kırtasiye yardımlarını muhtarlar derneği...

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy ve mahallelerin muhtarlık hizmetlerine 2014 yılı boyunca yetecek kırtasiye yardımlarını muhtarlar derneği başkanlıklarına teslim etti. Kocaeli’deki tüm köy ve mahalle muhtarlarına tükenmez, mürekkepli kalem, A4 kağıt, büro dosyası gibi bir çok malzemeden oluşan kırtasiye yardımı yapıldı. Kırtasiye yardımları ile muhtarlar önemli bir masraftan kurtulmuş oldu. Bir yıllık yapılan kırtasiye yardımları 271 muhtarlığa ulaştırmak üzere Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli şubelerine teslim edildi. Yardımlar buradan da diğer mahalle muhtarlarına dağıtılmaya başlandı.

 

KÜLFETTEN KURTULDUK

 

Muhtarlar, köy ve mahallelerdeki vatandaşların evrak işleri için harcanan kırtasiye malzemelerinin büyük külfet oluşturduğunu ifade ederek yardımların işlerini kolaylaştıracağını dile getirdi. Muhtarlar, köylerine sunulan alt ve üst yapı yatırımlarının yanında kırtasiye yardımını esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.