Mühendislerden ‘Toplumsal Cinsiyet’ semineri

Mühendislerden ‘Toplumsal Cinsiyet’ semineri

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Kadın Komisyonu tarafından ‘Toplumsal Cinsiyet Nedir?’ konulu seminer gerçekleştirildi.

Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği lokalinde önceki gün gerçekleştirilen seminerde Eğitim-Sen Gebze Şubesi Yürütme Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Merkez Kadın Eğitimcisi Ayla Aktürk tarafından ‘Toplumsal Cinsiyet Nedir?’ konulu seminer verildi. Seminere TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Kadın Komisyonu üyeleri ile çok sayıda oda üyesi katıldı. Verilen seminerle ilgili olarak bilgi veren TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Sinan Yücel, “TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği olarak birçok komisyon oluşturmuştuk.

TEŞEKKÜR ETTİ

Oluşturduğumuz komisyonlardan en aktifi olan Kadın Komisyonumuz da önceki gün ‘Toplumsal Cinsiyet Nedir?’ konulu seminer gerçekleştirdi. Seminere ilginin hayli yoğun olduğunu gördük. Seminere katılan başta oda üyelerimize ve tüm herkese sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyorum. Eğitim-Sen Gebze Şubesi Yürütme Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Merkez Kadın Eğitimcisi Ayla Aktürk’e de bizleri kırmayarak seminer verdiği için de teşekkür ediyoruz. TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği olarak bu tür seminerlerimizin devam edeceğini ifade etmek isterim.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.