Mühendisler sektörlerinin geleceği tartıştı

Mühendisler sektörlerinin geleceği tartıştı

 Jeoloji Mühendisleri Odası(JMO) Kocaeli İl Temsilciliği yönetim kurulu ve JeoGenç tarafından organize edilen “Sektörde Geleceğimiz” isimli forum...

 

Jeoloji Mühendisleri Odası(JMO) Kocaeli İl Temsilciliği yönetim kurulu ve JeoGenç tarafından organize edilen “Sektörde Geleceğimiz” isimli forum Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

 

Üç katılımcının bulunduğu forumda Sakarya Üniversitesi’nde çalışmalarını sürdürmekte olan Yard. Doç. Dr. Mehmet Dinçer Köksal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde çalışmakta olan Musa Zengince ve Ustalar Laboratuar Ltd. Şti. sahibi Gebze’li Dilek Demirci konuşmacı olarak katıldı. Foruma Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Müh. Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ömer Feyzi Gürer ile birlikte öğretim üyeleri ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmakta olan meslektaşlarımız da katıldı. Sunumlarına, sektörlerin de çalışma konularının anlatımıyla başlayan katılımcılar, mezun olacak jeologların kariyerleri boyunca karşılaşacakları zorlukları ve edinmeleri gereken donanımları aktardı. Alanlarında uzman olan katılımcılar piyasanın güncel analizini yapıp deneyimlerini öğrencilerle paylaştılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.