Muhasebecilerde iki adaylı kongre

Muhasebecilerde iki adaylı kongre

Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Gebze Temsilciliği’nin yarın gerçekleşecek kongresinde başkanlık için İsmail Çınar ve Ahmet Eser yarışacak.

Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Gebze Temsilciliği kongreye gidiyor. Temsilcilikte başkanlık için İsmail Çınar ve Ahmet Eser ile listeleri yarışacak. 
İsmail Çınar’ın öncülüğündeki Kocaeli Değişim Grubu’nun listesinde Kutlay Özer, Sibel Uysal, Kıymet Yıldız, Nurten Yıldırım, Halis Çaykıran ve Yasemin Şencan yer alıyor.
Ahmet Eser’in öncülüğündeki Mesleki Dayanışma Grubu’nun listesinde Bülent Doğanay, Öznur Budak, Serhat Kaya, Celil Tunç, Semra Kara ve İzzet Türlü yarışacak.
ÇOĞUNLUK ARANMAYACAK
KSMMMO Gebze Temsilciliği’ndeki kongre yarın 10.00’dan itibaren başlayacak. Geçen hafta çoğunluğun sağlanamamasından ötürü ertelenen kongrede bu sefer çoğunluk aranmayacak. 620 üyenin oy hakkının bulunduğu kongrede oy verme işlemi 17.00’ye kadar sürecek. 
YOĞUN TEMPO
Kongre öncesi adaylar ve ekipleri çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Öte yandan geride kalan dönem Gebze Temsilciliği görevini üstlenip bu dönem KSMMMO yönetimine giren Barış Koçak sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Koçak özetle şunları kaydetti:
KOÇAK’TAN UYARI
“Öncelikle ifade etmem gerekir ki; bu yazıyı Kocaeli SMMM Odası’nın yönetim kurulu üyelerinden birisi olarak paylaşıyorum. Seçilecek temsilcilik yönetimi de istisnasız bütün yönetim kurulu üyelerinin temsilcisi olacaktır. Elbette ki her yönetim kurulu üyesinin oy verecek değerli meslek mensuplarını araması, desteklediği gruba meslektaşlarının da desteklerini istemesi kadar doğal bir şey yoktur. Ancak doğal olmayan, doğru olmayan bazı yönetim kurulu üyelerimizin yönetim kurulu üyeliklerini unutarak mesajlar çekmesi, aday olmak isteyenlerin kendisine başvurması gerektiğini ifade edercesine başvuru telefonu olarak kendi telefonunu vermesi ve sosyal medya hesaplarından bir gruba destek çağrıları yapmasıdır. 
EŞİT MESAFEDE OLACAĞIZ
Hatırlanması gerekir ki yönetim kurulu üyesi olarak, seçilen her gruba eşit mesafede olacağız, olmamız gerekir. Kimin seçildiğinin kişisel olarak önemi olsa da, yönetim kurulu üyesi olarak hiçbir önemi yoktur. Kim seçilirse seçilsin, seçilen arkadaşımıza eşit mesafede olacağız, olmamız gerekir. Bu manada yapılan açıklamaları talihsiz açıklamalar olarak kabul etmekle birlikte, bir daha olmamasını temenni ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.