Muharrem Tutuş resmen aday adayı

Muharrem Tutuş resmen aday adayı

AK Parti İzmit eski İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, başvuruların son gününde aday adaylık belgelerini İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar’a teslim ederek resmi olarak başvuruda bulundu.

Geçtiğimiz aylarda AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Muharrem Tutuş, başvuruların son gününde AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı binasında aday adaylık belgelerini İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar’a teslim ederek resmi olarak başvuruda bulundu.

BELSA PLAZA’DA GÖRÜŞMEK ÜZERE
Başvuru sonrasında açıklamalarda bulunan Muharrem Tutuş, “İzmit’in her şeyden önce birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Kimsenin rengine, köyüne bakmadan yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Kimsenin hangi partili olduğuna yeni İzmit’te bakmayacağız. Belediye personellerimizden, yerel yönetimlere hizmet bekleyen, kentlilik bilinciyle dalga dalga önce kardeşlik sonra sevgi yumağı oluşturacağız. İzmit’i tekrar AK Parti belediyeciliği ile buluşturup yeni İzmit’tin sekteye uğramış hizmetlerini hayata geçirmek için aday olmaya karar verdim. Belsa Plaza da görüşmek üzere.” dedi.

MUHARREM TUTUŞ KİMDİR?
1983 İzmit doğumlu. Evli ve 3 çocuk babası olan tutuş, Kocaeli Üniversitesi Denetim, Muhasebe ve Finans bölümü, Yüksek Lisans mezunu. 2012 yılından bu yana mali müşavir olarak hizmet veren Tutuş, AK Parti Gençlik Kollarından siyasete başladı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.