Muharrem İnce  göreve çağrılmalı

Muharrem İnce göreve çağrılmalı

CHP Kocaeli eski Milletvekili Salih Gün, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi: Muharrem İnce göreve çağrılmalı.

CHP Kocaeli eski Milletvekili Salih Gün, CHP’nin geçen hafta sonu gerçekleşen kurultayını sosyal medyadan değerlendirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Salih Gün, Muharrem İnce’nin yeniden göreve çağrılmasını isteyip 2023 seçimlerinde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayının Kılıçdaroğlu olması gerektiğini savundu. Gün mesajında şunları kaydetti:

2002’DE 171 MİLLETVEKİLİ İDİK 

“Yeni görevinizi kutlar, başarılar dilerim. 2002 yılında parlamentoda 171 CHP milletvekili beraberdik. Sayısal olarak 2002 yılında CHP en yüksek noktada idi. Daha sonraki seçimlerde illerde milletvekili sayısı çoğalmasına ve milletvekili sayısı 600’e çıkmasına rağmen bir sıçrama yapılamadı. Şimdi bakıyorum bu 171 milletvekilinden 5 milletvekili bırakmışsınız. Bu kadronuza almadığınız vekillerden partiye çok şey katacak tecrübeliler ve politikada genç sayılacak birçok arkadaşı harcadınız. 

NİYE DAVET ETMEDİNİZ 

Son seçimlerde Cumhurbaşkanı adayımız Sn Muharrem İnce ile seçim sonrası kaç kere görüştünüz? Yoksa kurtuldum deyip hiç mi aramadınız? Niye bugüne kadar partiye davet etmediniz? Son kurultaya davet ettiniz mi? Çok derinlere dalmayacağım. Muharrem İnce tekrar partiye kazandırılmalı. 2023’te Cumhurbaşkanı adayı siz olmalısınız. Parlamenter sisteme dönüşte Sn Muharrem İnce gibi geçmiş dönemlerdeki değerleri diskalifiye etmeyerek kucaklayıp göreve çağırmalısınız. Muharrem İnce ve arkadaşları bu partiye gereklidir.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.