Muhalefet liderleri Kocaeli’ye geliyor

Muhalefet liderleri Kocaeli’ye geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başlattığı Türkiye turu kapsamında Kocaeli’ye gelirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da Kocaeli’ye gelecek

Muhalefet partililerin genel başkanları şehir şehir gezilerine devam ediyorlar. Parti liderleri gittikleri şehirlerde esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinliyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başlattığı Türkiye turu kapsamında son olarak Zonguldak’ta idi. Zonguldak’ta esnafları ziyaret etti. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise son olarak Konya’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. CHP’de ise bir yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şehir ziyaretleri yaparken bir yandan da CHP Ekonomi Masası üyeleri ile şehir şehir gezerek ticaret ve sanayi odaları, esnaf ve sanatkârlar odaları birlikleri, meslek kuruluşları, muhtar dernekleri, sendikalar, kanaat önderleri ile bir araya geliniyor.

CHP’DE TOPLANTI YAPILDI

Parti liderlerinin önümüzdeki günlerde yaptıkları bu ziyaretler kapsamında Kocaeli’ne gelecekleri öğrenildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başlattığı Türkiye turu kapsamında önümüzdeki ay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise haziran ayı içerisinde, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise haziran ayı sonu veya temmuz ayı başı gibi, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun haziran ayı içerisinde Kocaeli’ne gelecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’ne gelişi ile ilgili olarak geçtiğimiz hafta CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın da katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

LİDERLER GEBZE’YE DE GELECEK

CHP Gebze ilçe binasında gerçekleşen toplantıya CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın başkanlık etti. Toplantıya CHP eski ilçe başkanları olmak üzere partideki danışma kurulu üyeleri katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli programı kapsamında Gebze’ye de geleceği ve programda kimlerin olması yönünde görüş alışverişinde bulunulduğu partili isimler tarafından belirtildi. Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de Kocaeli turu programı kapsamında Gebze’ye gelmesi için bir dizi programlar yapıldığı öğrenildi. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun da Gebze’de bir dizi ziyaretler ve açılışlar yapması için partililerin çalışma ve program belirleme çabası içerisinde oldukları ifade edildi.

Haber: Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.